Výber vhodných stratégií pre MSP na prekonanie dôsledkov krízy - Knapik, Peter
Špecifiká finančnej a hospodárskej krízy. Vysporiadanie sa firiem s dôsledkami krízy. Vhodné reakcie malých a stredných podnikov na hospodársku a finančnú krízu.