Několik poznámek k výnosovému oceňování v podmínkach recese v České republice - Mařík, Miloš
Prognózy vývoja hospodárstva českej ekonomiky. Oceňovanie podniku počas krízy a recesie. Metodické problémy využitia výnosových metód.