Príležitosti ekonomickej recesie v oblasti výberu a rozvoja zamestnancov - Krajčíková, Lucia
Metódy výberu a rozvoja zamestnancov, ktoré môžu byť nástrojom využitia súčasnej nepriaznivej ekonomickej situácie v prospech firiem. Analýza pracovného trhu a reakcie na vzniknutú situáciu. Možnosti využitia assessment centra a development centra. Výhody a nevýhody assessment a development centra. Čo vyžaduje assessment centrum od hodnotiteľov. Efektívne nástroje na identifikáciu potenciálu ľudských zdrojov.