Liberalizácia poľnohospodárskeho obchodu v kontexte multifunkčnosti - Lacek, Dušan
Výzva pre poľnohospodárske politiky krajín v súčasnosti - nájsť opatrenia, ktoré sú odpoveďou na očakávania verejnosti, sú efektívne, udržateľné a kompatibilné s liberalizáciou obchodu. Liberalizácia poľnohospodárskeho obchodu v rámci WTO. Rokovania a dohody v oblasti poľnohospodárskeho obchodu. Požiadavka trvaloudržateľnosti a multifunkčnosti.