Európska spoločnosť Societas Europaea (SE) - jej možnosti a využiteľnosť - Lukačovičová, Iva
Pojem európska spoločnosť - Societas Europaea (SE). Právna úprava európskej spoločnosti. Charakteristika európskej spoločnosti. Založenie európskej spoločnosti. Európska spoločnosť v praxi, jej možnosti a využiteľnosť. Prehľad založených SE a reálne fungujúcich SE.