Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky v kontexte V4 vo svetle finančnej a hospodárskej krízy - Malík, Marek
Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky a jej vývoj od roku 2003 - vývoj HDP, nezamestnanosti, štátneho rozpočtu a inflácie. Porovnanie vybraných ekonomických ukazovateľov Českej republiky. Konkurencieschopnosť Slovenska v rámci krajín Vyšehradskej štvorky.