Corporate identity ako faktor marketingu organizátora veľtrhov v čase globálnej ekonomickej krízy - Baluška, Marek
Význam dlhodobo pozitívneho imidžu firiem v čase hospodárskej krízy. Súčasťou jeho tvorby je i firemná identita - corporate identity ako jeden z interných faktorov úspešného marketingu organizátora veľtrhov. Overenie hypotéz a prezentácia základných prvkov novej firemnej identity Agrokomplexu - Výstavníctvo Nitra a návrh nových úloh, ktoré bude treba realizovať v budúcnosti