Nové trendy v ochrane práv duševného vlastníctva a ich vplyv na medzinárodný obchod - Mišura, Ján
Férový obchod a férová súťaž v medzinárodnom obchode. Práva duševného vlastníctva, inštitucionálny systém a inovácie. Nové výzvy v medzinárodnom obchode, softvérové patenty. Ochrana duševného vlastníctva v USA a v Európskej únii.