Súčasné ekonomické problémy - Marek, Jiří
Pokračovanie príspevku z predchádzajúcej časti o súčasných ekonomických problémoch. Vytvorenie efektívnych externých a interných analýz pri priznávaní úverov podnikom, ktorým úver poskytneme. Metóda SWOT a CONTROLLING. Dynamické vyjadrenie ekonomickej analýzy META.