Svetová hospodárska kríza a jej vplyv na výpočet trvale udržateľnej miery rastu - Jakubec, Miroslav
Odhad rastu na základe historických dát o raste podniku. Odhad rastu na základe prognóz analytikov. Odhad rastu na základe existujúcich a predpokladaných strategických rozhodnutí podniku.