Krízový manažment podnikov cestovného ruchu na medzinárodnom trhu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Vplyv globálnej hospodárskej krízy na cestovný ruch. Dopyt po službách za nižšie ceny. Zníženie záujmu o určité produkty v cestovnom ruchu. Využívanie last minute ponuky. Minimalizácia efektívnosti obchodnej činnosti cestovných kancelárií.