Stanovenie všeobecnej hodnoty budov pri zohľadnení vplyvu hospodárskej krízy - Vyparina, Marián
Stanovenie objektívnej všeobecnej hodnoty nehnuteľnosti znalcom a aplikácia jednotlivých metód so zohľadnením vplyvu hospodárskej krízy, ktorá sa odráža na trhu s nehnuteľnosťami v SR. Princípy a metódy stanovenia hodnoty budov.