Klastrové iniciatívy v automobilovom priemysle - Pásztorová, Jana, 1960-
Vysoká investičná aktivita automobilového priemyslu a jeho podiel na hospodárskych výsledkoch krajín strednej Európy. Vzájomné prepojenie výrobcov v rámci klastrových iniciatív. Základ rozvoja klastrov - rivalita a všestranná a vyvážená spolupráca.