Lingua, musica e comunicazione - Vita, Tiziano
Úloha a poslanie otextovanej hudby, predovšetkým modernej, v živote talianskej spoločnosti a jej význam pre jazykovú didaktiku. Prístup talianských "cantautore" k hudobnej interpretácii. Postavenie Vasca Rossiho v súčasnej talianskej piesňovej tvorbe pre jeho spôsob komunikácie s publikom. Do popredia vystupuje originálny jazyk a predstavuje doplnkový didaktický materiál pre vyučujúceho taliančiny.