Marketingové prostredie jednotného európskeho trhu - Čihovská, Viera
Vytváranie spoločného trhu EÚ prináša príležitosť k zvýšeniu konkurencieschopnosti ekonomík vo svetovom meradle, kde aj slovenské spoločnosti môžu rozvíjať svoje aktivity. Cesta k úspechu predpokladá dôkladnú znalosť trhu EÚ a výber optimálnych marketingových nástrojov, ktoré poskytujú najlepšie príležitosti pre investovanie.