Osobné zážitky a skúsenosti respondentov s cudzou kultúrou (anketa) - Vehnerová, Eva
Zisťovanie miery uvedomenia si medzikultúrnych rozdielov prostredníctvom anketových lístkov. Vnímanie odlišného prístupu k tej istej skutočnosti v rôznych krajinách.