Fázy hospodárskej krízy v podniku a správna prax v oblasti manažérstva duševného vlastníctva - Mrázová, Margita
Integrácia práv duševného vlastníctva do podnikateľskej praxe. Postupy riadenia procesov tvorvy, ochrany, stanovenia všeobecnej hodnoty a komerčného zhodnotenia duševného vlastníctva na úrovni podniku, s dôrazom na základné fázy životného cyklu podnikovej krízy.