Je beta spolehlivým měřítkem rizika v obdobích hospodářských poklesů? - Brabenec, Tomáš
Použitie koeficientu beta pri stanovení nákladov vlastného kapitálu podniku pre účely výnosového ocenenia podľa vyhlášky Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 492/2004, Z.z. o stanovení všeobecnej hodnoty majetku, v čase hospodárskych poklesov, resp. zvýšenej volatility trhu.