Dištančné vzdelávanie - pomocník, alebo...? - Kultan, Jaroslav, 1960-
Niektoré aspekty dištančného vzdelávania využívajúceho e-learningovú podporu. Rozpory medzi deklarovanými kladnými stránkami e-learningu a praktickou orientáciou študentov a učiteľov. Využívanie LMS systémov vo vzdelávaní.