Význam kooperácie pri efektívnej realizácii distribučných procesov - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam spolupráce medzi jednotlivými účastníkmi partnerských vzťahov. Vzájomná spolupráca a kooperácia je predpokladom efektívnej realizácie procesov a aktivít. Kooperácia v distribučných procesoch nachádza svoj odraz v uplatňovaní vybraných metód, medzi ktoré možno zaradiť napr. riadenie dodávateľského reťazca, ECR, či manažment kategórií.