(Ne)čestnosť v biznise - niektoré podvody - Burák, Emil
Podnikateľská etika a slušnosť v podnikaní. Nečestné praktiky a špekulatívne úmysly niektorých tiežpodnikateľov. Podvedení a nespokojní spotrebitelia. Zásady fair-play správania a konania na trhu i v biznise. Kódex podnikateľa a manažéra. Slovensko na 49.mieste svetovej tabuľky v korupcii. Následkom je čierna ekonomika s viac ako 15% z HDP. Intenzívnejšie kontrolovanie a rozlišovanie nepoctivosti v biznise vedie k transparentnej a fungujúcej ekonomike.