Aktuálne otázky výučby poisťovníctva - Buchová, Jarmila
Prezentácia navrhovaných inovácií v obsahu vzdelávania žiakov v predmete poisťovníctvo. Navrhované inovácie vzdelávania vychádzajú z monitoringu požiadaviek regionálnych zamestnávateľov a učiteľov na obchodných akadémiách. Ide o inováciu učebných osnov predmetu poisťovníctvo.