K problematike poistenia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Charakteristika medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík. Členenie medzinárodných rizík: riziká komerčné, politicko - hospodárske riziká, osobitné druhy rizík. Poistenie medzinárodných rizík v Slovenskej republike v roku 2006.