Cez privreté okno skoro nič nevidno - Klimovský, Daniel
Na dvoch košických univerzitách sa v rokoch 2005 a 2009 uskutočnil výskumný projekt zameraný na informovanosť občanov o samosprávnych krajoch. Autor oboch výskumov predstavuje tú časť zistení, ktorá vypovedá o elementárnych znalostiach občanov o činnosti vyšších územných celkov v ich vlastnom regióne. Informovanosť občanov je podpriemerná.