Meranie a riadenie výkonnosti firiem v modernom manažmente - Hanuláková, Eva, 1964-
Moderné firmy potrebujú poznať postupy a metódy na meranie ich výkonnosti. Tradičný prístup k meraniu - finančný model. Základné prístupy k riadeniu výkonnosti. Moderné prístupy k hodnoteniu výkonnosti.