Zníženie záťaže podnikateľov - Burák, Emil
Program znižovania administratívneho zaťaženia podnikateľov v rámci celej Európskej únie odsúhlasila Európska komisia na summite v roku 2007. Akčný program znižovania administratívneho zaťaženia podnikania schválila aj slovenská vláda. Zníženie a redukcia byrokratickej záťaže, dobrý stimul pre podnikateľský sektor každej krajiny.