Kritériá výberu informačného systému - Bodiš, Miloš
Vymedzenie pojmu informačný systém. Základné zložky informačného systému. Zabezpečenie informačného systému. Postup pri výbere vhodného IS. Sedem charakteristických znakov , ktoré by určite malo mať riešenie pre ktoré sa rozhodneme.