Recyklačný fond poskytne ďaľšiu podporu - Luptáková, Ivana
Recyklačný fond a podporné projekty zberu a zhodnocovania odpadov. Dotácie a poskytnuté príspevky. Odborné konferencie zamerané na problémy separovaného zberu a recyklácie odpadov. Medzinárodné sympózium tribológie a tribotechniky. Spolupráca miest a obcí s recyklačným fondom.