Tacitné znalosti v manažmente intelektuáleho kapitálu - Hvizdová, Eva, ml
Učiaca sa organizácia. Tacitné (mäkké)znalosti. Podstata tacitných znalostí a ich zdieľanie pomocou nástroja, ktorými sú tzv. komunity. Diferenciácia medzi pojmom tím a komunita. Ciele komunity v manažmente znalostí.