Stratégia podnikovej komunikácie - Bednár, Richard, 1985-
Vymedzenie pojmu podniková komunikácia. Podniková, marketingová a propagačná stratégia podniku. Propagačná komunikácia. Ideálna štruktúra pre funkciu podniková komunikácia.