Alternatívne systémy controllingu zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Podnik v oblasti controllingu CR. Alternatívy systémov controllingu zodpovedného podnikania. Opodstatnenosť a dôležitosť systému controllingu CR. Výhody a nevýhody controllingu CR.