Spoločenská zodpovednosť podnikania v období hospodárskej krízy - Škorvagová, Simona
Zodpovedné podnikanie. Spoločenská zodpovednosť firiem. Výskum spoločenskej zodpovednosti firiem realizovaný prostredníctvom dotazníkov v r. 2007, v ktorom mali zúčastnené podniky vyjadriť svoje predstavy o spoločenskej zodpovednosti firiem a o jej súvislosti s ich firmou. Výsledky výskumu.