Privatizácia staroby je obrátená minca dôchodkového systému - Hölcz, Róbert
Demografické podmienky a rad ďalších faktorov pre výpočet dôchodku. Východiskové parametre a zhodnocovanie peňazí v oboch pilieroch a fondoch dôchodkového zabezpečenia. Novelizácia dôchodkového systému a stratovosť Sociálnej poisťovne. Pre daňových poplatníkov a sporiteľov je dôležitá bezpečnosť a garancia fungovania 2.piliera.