Faktory vzniku finančnej krízy - Dudáková, Nora
Identifikácia hlavných faktorov vzniku finančnej krízy, ktorej bezprostredne predchádzala kríza na hypotekárnom trhu v USA a ktorá sa v priebehu rokov 2007 – 2008 rozvinula v najväčšiu finančnú krízu za posledných 80 rokov.