Štíhle skladovanie v podnikateľskej jednotke - Dudek, Slavomír
V logistickej sieti majú sklady stále dôležitú funkciu. K optimalizácii skladových procesov možno využiť prispôsobené postupy z riadenia výroby. Cieľom je zvyšovať výkon, znižovať náklady a zlepšovať kvalitu pri nízkych investíciách. Aplikáciou moderných manažérskych metód k optimalizácii skladu sa označuje štíhle skladovanie (Lean Warehousing).