Strategické aspekty rozvoja manažmentu výroby z pohľadu tzv. oceánov - Dupaľ, Andrej
Marketingová príprava výroby ako súčasť strategického riadenia podnikov. Výrobný a obchodný marketing. Tajomstvo stratégie tzv. červeného a modrého oceánu.