Daňová politika v období hospodárskej krízy - Ďurinová, Ivona, 1964-
Opatrenia v oblasti daňovej politiky na zmiernenie krízy. Podpora podnikateľského sektora. Zavedenie daňovej evidencie u fyzických osôb - podnikateľov. Úpravy nezdaniteľných častí základu dane a zamestnanecká prémia.Nezdaniteľná časť na daňovníka v zdaňovacom období 2009 a 2010. Zapracovanie pripomienok Európskej komisie.