Manažéri, kríza, zmeny - Záležáková, Eliška
Zmena charakteru manažérskej práce a jej náročnosť orientovať sa v nových trendoch. Ponuka kvality a starostlivosť o zákazníka v čase krízy. Nové funkcie manažmentu v oblasti kontroly. Strategický manažment a objavovanie možných, nepriaznivých symptómov. Variabilita a netradičné postupy.