Nechajte rozhodnúť tím - Mišún, Juraj, 1978-
Kedy hovoríme o tímovom rozhodovaní. Autokratický štýl samorozhodovania manažéra. Štyri modely tímového rozhodovania. Uskutočňovanie pomocou spätnej odozvy ("feedback"), nie ("feedforward"). Ako dospieť k tímovému rozhodnutiu. Kvalita a výhody tímového rozhodovania.