Porovnanie Slovenska s Rakúskom a Českom na základe TTCI - Jelšíková, Martina
Index TTCI (Travel & Tourism Competitiveness Index) - Cestovanie a cestovný ruch, index konkurencieschopnosti. Teoretické vymedzenie indexu. Porovnanie jednotlivých krajín. Výsledkom je jednoznačné napredovanie Rakúska pred ostatnými vybranými krajinami.