Šesť krokov k správnemu rozhodnutiu - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vzájomné skĺbenie a prepojenie postupov, základ kvalitného rozhodovania. Šesť základných krokov racionálneho rozhodovania. Formulovanie problému a stanovenie cieľa. Analýza faktorov, podobné situácie, rozdielne riešenia. Znalosti a skúsenosti expertov. Schválenie a určenie prostriedkov na realizáciu rozhodnutia.