Integrácia systémov manažérstva v praxi - Karkalíková, Marta
Integrovaný systém manažérstva je výhodným systémom riadenia organizácie, ktorý zohľadňuje nielen kvalitu procesov a produktov, ale aj prístup k životnému prostrediu, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Systémový prístup zaručí organizácii orientáciu v legislatívnych požiadavkách a ich plnení, zefektívnení organizačnej štruktúry, lepšiu informovanosť, vzájomné väzby a efektívne prepojenie všetkých procesov. Certifikácia systémov manažérstva, prínosy.