Efektivnost rozvojové pomoci jako prostředek pro zvýšení dopadu official development assistance - Vlková, Ivana
Zhodnotenie stavu existujúcich medzinárodných záväzkov týkajúcich sa efektívnosti pomoci a ich zohľadnenie v politikách Európskej únie, vrátane špeciálneho vyhodnotenia efektívnosti poskytovania pomoci priamo do rozpočtu rozvojových krajín a princípov vlastníctva rozvojových programov príslušnými rozvojovými krajinami.