Zákazník ako zdroj inovácií - Milecová, Miroslava
V inovačnom procese mnohých firiem zohráva zákazník centrálnu úlohu. Konkurenčný boj o zákazníka s rozličnými metódami spolupráce so zákazníkom. Hľadanie nových inovácií prostredníctvom zákazníka. Poradenská skupina (advisory board) a premena nápadov v inovácie. Rozdiely medzi pozorovacím výskumom zameraným na skupinu (focus group) a etnografickým výskumom priamo v teréne. Príklady z praxe.