Strategické podnikateľské aliancie: kvalitatívna analýza špecifických faktorov podnikania v klastroch - Jemala, Marek
Budovanie strategických aliancií ako nový trend globálneho podnikania. Špecifiká združovania podnikov do klastrov. Mnohostranná typológia klastrových aliancií. Modelový vývoj životného cyklu klastra. Predpoklady založenia a fungovania klastrov. Ich výhody a nevýhody.