Zmeny v podnikateľskom prostredí ako dôsledok hospodárskej krízy a ich dopad na malé a stredné podniky - Bažó, Ladislav, 1980-
Definícia malých a stredných podnikov. Vplyv hospodárskej krízy na podnikateľské prostredie malých a stredných podnikov. Protikrízové a podporné programy pre malé a stredné podniky vo vybraných členských krajinách EÚ: Francúzsko, Veľká Británia, Taliansko, Írsko, Slovensko.