Dopad zákona o podpoře andského obchodu a boje proti drogám v Bolívii - Vidal, Shirley Consuelo Banús
Trh USA ako cieľová destinácia bolívijských exportov. Zahranično-obchodná politika Bolívie a integrácia od roku 1990. ATPDEA ( zákon o podpore andského obchodu a boja proti drogám) a jeho význam. Komparatívna analýza Bolívijského exportu.