Marketingové prístupy priemyselných podnikov k ponuke vo vzťahoch zákazník-dodávateľ - Kita, Jaroslav
Marketingové prístupy k ponuke z hľadiska priemyselných podnikov, ktoré pôsobia na území SR. Teoretické aspekty súladu ponuky a trhu. Vzťah zákazník-dodávateľ, t.j. ako podnik dodávateľa môže svojou ponukou docieliť zákazníka na základe jeho potrieb, získať ho a byť mu oporou v jeho aktivitách. Výsledky prieskumu z hľadiska vzťahu zákazník-dodávateľ.