Bezpečnosť práce - požiadavky na pracovisko - Tichý, Miroslav
Povinnosti zamestnávateľa na zabezpečenie bezpečnosti a ochrany zdravia zamestnancov pri práci (BOZP). Elektrická inštalácia. Únikové cesty a východy. Zisťovanie a hasenie požiaru. Teplota a osvetlenie na pracovisku. Oddychové miestnosti. Vonkajšie pracoviská. Zabezpečenie pitnej vody na pracovisku.