Predpokladané trendy vo vývoji slovenského kúpeľníctva - Eliašová, Darina
Charakteristika liečebného kúpeľníctva. Využívanie minerálnych vôd v prírodných liečebných kúpeľoch. Faktory, ktoré ovplyvňujú trendy vo vývoji kúpeľnej liečebnej starostlivosti. Rekreačné kúpeľníctvo - wellness. Na čo sa zameriava wellness. Druhy wellness programov.